Política

Lorena Roldán assegura que a Barcelona “hi ha persones amb catanes a plena llum del dia”

La líder de Cs a Catalunya insta de nou el president del govern espanyol en funcions a “donar resposta a la carta enviada per Albert Rivera per parlar de l’aplicació del 155”

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha advertit aquest diumenge que “els ciutadans de Barcelona tenen por de sortir al carrer”. Segons Roldán, hi ha “persones amb catanes a plena llum del dia”, i d’altres que “cometen il·legalitats”.

La líder de la formació taronja ha acusat l’alcaldessa Ada Colau de cometre una “gran irresponsabilitat” i portar “anys mirant cap a una altra banda, amb una actitud passiva”.

“Ha provocat un efecte crida, estem molt preocupats”, ha afirmat Roldán, que també ha carregat contra el Govern i l’executiu espanyol per no fer prou per la seguretat a Barcelona. Roldán ha advocat per una reforma del codi penal per castigar la reincidència.

Segons la líder de Cs, és una “gran irresponsabilitat” que el ministre espanyol d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, “digui que el que cal és canviar-se la cartera de butxaca”.

Roldán, que ha visitat Tarragona amb motiu de la seva festa major, ha insistit que “Catalunya som tots” i ha lamentat que”un any més, celebracions que haurien de ser el reflex de la riquesa de la diversitat de la societat catalana, s’hagin convertit en jornades de divisió i exclusió”, en referència a la Diada i a les festes de Santa Tecla.

Per a Lorena Roldán, la Diada va ser “el tret de sortida de la tardor calenta de Torra”, i ha remarcat que el passat 11 de setembre “els radicals van tornar a intentar assaltar el Parlament de Catalunya, llançant pedres i pots de fum a la policia, cremant fotos del rei i de banderes, i fins i tot agredint periodistes”.

Per això, la portaveu nacional de Ciutadans ha instat de nou el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, a “actuar a Catalunya” i “donar resposta a la carta enviada pel president de Cs, Albert Rivera, per parlar de l’aplicació del 155”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona