Política

Fernández creu que les aturades de país només serveixen per “perjudicar l’economia i la convivència”

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha assegurat que una possible aturada de país com la del 3 d’octubre del 2017 després de la probable sentència condemnatòria del Tribunal Suprem “no serveix per res” més que per provocar un “perjudici brutal a l’economia catalana i a la convivència entre catalans”.

Per això, creu que “qualsevol català assenyat que s’estimi de debò la seva terra, l’ha de descartar plenament”. Per a Fernández, el 3-O va demostrar que “estratègies d’insurrecció col·lectiva o desobediència col·lectiva no serveixen per res als objectius polítics de qui les plantegen”, i aquell dia recorda “situacions dantesques” com “carrers tallats”.

Fernández ho ha dit en una visita a Malgrat de Mar (Maresme), on s’ha reunit al passeig Marítim amb militants locals, reunió en la que ha volgut remarcar el suport a la candidata municipal, Ana Vega, que en les últimes eleccions va perdre la representativitat al consistori.

Al seu entendre, “es pot fer política fora de les institucions”, i ha posat d’exemple ERC, que no tenia regidors a Tarragona fa sis anys i ara té l’alcaldia. Segons ell, cal reconstruir el partit amb gent nova i gent amb experiència. “No sobra ningú, hem d’anar sumant”, i ha assegurat que el partit puja lleugerament a les enquestes.

Per la seva banda, Vega ha remarcat les queixes que tenen sobre les obres del passeig Marítim, que porten retard i que han comportat contribucions especials als veïns i comerciants de la zona, fet que el PP rebutja.

Vega considera que durant la campanya municipal algunes formacions van “vendre quimeres” i el seu partit va ser “realista”. En la seva opinió, les obres han estat “una mala inversió per a tothom”, i per això ha demanat a l’equip de govern que expliqui “la realitat” de les obres i els seus costos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Israel pressiona Hezbol·là al Líban mentre continua bombardejant Rafah

barcelona
GIRONA

Junts fa una aposta per la transformació digital de les empreses

GIRONA
GIRONA

Trobada dels candidats d’ERC amb els sindicats per parlar d’habitatge

GIRONA
estat espanyol

Brussel·les expedienta Espanya per no garantir la presumpció d’innocència

barcelona
iran

L’Iran condemna a mort un raper per donar suport a les protestes de Mahsa Amini

barcelona
Política

Mor Andreu José Mestres, el batlle més longeu de Collbató (1983-1995)

política

La CUP proposa un pla de xoc a l’escola per fer front al retrocés del català

salt
rússia

Detenen el viceministre de Defensa acusat d’haver acceptat un suborn

barcelona
política

El govern nega que amagués l’acord per actualitzar les condicions de Hard Rock

barcelona