Política

Cartipàs continuista a Vilablareix

L’alcalde, David Mascort, manté Hisenda i Governació i deixa Promoció Econòmica a la nova regidora Imma Vilà

Vilablareix (ERC) va aprovar dimarts a la tarda, en un ple extraordinari en el qual es van constituir també els grups municipals, un cartipàs continuista i que s’estructura en set regidories. L’alcalde, David Mascort, continuarà portant els temes d’Hisenda, Seguretat i Governació però deixa Promoció Econòmica a la regidora Imma Vilà, que s’incorpora a l’equip de govern.

L’àrea d’Afers Socials, Salut i Igualtat l’assumirà la primera tinenta d’alcalde, Maite Tixis. De Serveis, Espais Públics, Gestió d’Equipaments, Entorn Natural i Comunicació se’n farà càrrec el segon tinent d’alcalde, Jordi Frigola. La tercera tinenta d’alcalde, Sònia Ruiz, continuarà amb Ensenyament i assumirà Cultura, mentre que Pau Rovira continuarà amb la mateixa àrea d’Urbanisme, Gestió de la Mobilitat i Infraestructures.

Imma Vilà, a banda de Promoció Econòmica, també es farà càrrec de Participació, Salut Pública i Medi Ambient. També s’hi ha incorporat Judit Auguet, que assumeix la regidoria de Joventut i Festes. Una altra de les noves incorporacions, Marc Avellí, serà el nou regidor d’Esports, Activitat Física i Noves Tecnologies.

David Mascort inicia el seu tercer mandat en la que és la cinquena majoria absoluta consecutiva per a ERC al municipi gironí. Els republicans van obtenir 1.163 vots, cosa que representa un 65,41% del suport de l’electorat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia