Política

Sánchez fa una crida a la concòrdia

El candidat del PSOE espera que els votants emetin un “missatge clar” amb una “majoria sòlida” que permeti quatre d’anys d’estabilitat

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, i candidat del PSOE a la reelecció ha votat aquest matí a dos quarts de deu a Pozuelo de Alarcón enmig de crits de “president”. Sánchez ha afirmat davant els periodistes un cop ja ha exercit el seu dret a vot que cal concentrar el vot a favor d ela concòrdia nacional i la netedat política.

Sánchez espera aquesta jornada electoral sigui “tranquil·la” i els espanyols emetin un “missatge molt clar” i hi hagi “una majoria parlamentària suficientment àmplia que permeti quatre anys d’estabilitat on puguem abordar els grans avenços que necessita el país en justícia social, concòrdia nacional o neteja política”. “Destijo que sigui una jornada de portes obertes al futur d’Espanya”, ha dit Sánchez. Segons el líder del PSO”, Espanya té una democràcia de “gran qualitat” i cal un “missatge molt clar sobre quina Espanya volem” i articular una majoria “per a un govern estable” que “miri al futur”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia