Política

ERC denuncia els incompliments de l’Estat en inversions

Bassa demana ser decisius per revertir-ho

Recorda el “menyspreu constant” dels partits estatals cap a Girona

La candidata gironina d’ERC a les eleccions generals del 28-A, Montse Bassa, va afirmar que cal que ERC tingui una “forta representació” al Congrés per “revertir” els incompliments de l’Estat espanyol en infraestructures viàries a la demarcació. Bassa va assenyalar que ha quedat demostrat que els representants dels partits majoritaris, com el PSC, “no tenen cap mena d’influència” i que durant molts anys els governs estatals han mostrat una actitud de “menyspreu constant” cap a les comarques gironines.

Només el 13%

Bassa va recordar que en els darrers 15 anys només s’han executat el 13% de les partides pressupostades i va destacar que la proposta de pressupostos socialistes del 2019 destinava un 26% menys a les infraestructures gironines que el pressupost del 2018 del PP, en el qual la xifra “tampoc era per tirar coets”. Així, el número 2 al Congrés, Joan Margall, va recordar que el diputat socialista Marc Lamuà “no ha mogut ni un dit durant el govern de Sánchez per afavorir els gironins; ha estat desaparegut”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia