Política

Destaquen el menyspreu al corredor mediterrani

La cap de llista d’ERC, Montse Bassa, el posa d’exemple del desdeny de l’Estat

La candidata gironina d’Esquerra Republicana al Congrés, Montse Bassa, va tornar a posar sobre la taula la necessitat de tenir una Esquerra forta a Madrid per poder tenir la força suficient per “desencallar projectes bàsics per al desenvolupament de la demarcació i per defensar els interessos dels gironins”. Bassa va destacar el corredor mediterrani com un dels màxims exponents d’aquest menyspreu cap a les comarques gironines, “un menyspreu que han tingut tant els governs del PP com del PSOE”.

En aquest sentit, va interpel·lar directament els socialistes: “I el que és més preocupant perquè demostra la poca força que tenen els diputats gironins socialistes i del PP, perquè mentre que a Girona sembla que defensen els interessos del territori, quan arriben a Madrid està clar que no tenen cap mena d’influència.”

Un 44% del PIB

A l’hora de valorar el corredor mediterrani, Bassa va insistir que “és un eix que concentra un 44% del PIB de tot l’Estat espanyol, un 50% de les exportacions i les importacions i un 47% de les empreses que hi ha a tot l’Estat”.

La candidata republicana va insistir en aquesta falta “d’accions concretes” des de Madrid “desatenent els compromisos d’inversió del corredor mediterrani”.

En canvi, Bassa va recordar que s’ha apostat per invertir en el corredor central, que ha de passar per Madrid i Saragossa, i que és “una inversió irracional des del punt de vista econòmic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia