Política

Carles Arbolí, número dos de la llista de Junts per Figueres

La candidatura encapçalada per Jordi Masquef va anunciar ahir també que la presidenta de Joventuts Musicals, Alba Albert, ocuparà el tres

L’alcaldable parla de barreja d’experiència i talent

El periodista Carles Arbolí i la mestra Alba Albert ocuparan els números dos i tres de la llista de Junts per Figueres. La decisió es va fer pública ahir en un comunicat que es va fer arribar als mitjans a mig matí. Arbolí té 47 anys i és periodista especialitzat en comunicació política i institucional i el seu periple per mitjans de comunicació diversos és llarg. Entre d’altres ha passat per Ràdio Popular de Figueres, Hora Nova, Diari de Girona, La Vanguardia i l’Ara. El salt a la comunicació institucional va fer-lo amb el conseller Lluís Recoder, el 2012 i, posteriorment, també va passar pels departaments de Cultura i d’Empresa i Coneixement amb el figuerenc Santi Vila.

Alba Albert, 23 anys, és graduada d’educació primària en l’especialitat de música. Té estudis musicals i està vinculada a les entitats culturals de la ciutat. Actualment és presidenta de Joventuts Musicals de Figueres des del 2018 i exerceix de mestra a La Flauta Màgica.

L’alcaldable Jordi Masquef va definir la tria com una combinació d’experiència en l’administració pública i solvència professional amb el talent de les noves generacions que demanen pas i que són motor de canvis socials.

Carles Arbolí afirmava que cal “reforçar el projecte col·lectiu de ciutat, que ha de ser capaç de resoldre els problemes del dia a dia, però també formular un model que sigui il·lusionant i de futur”. Per la seva banda, Alba Albert afirmava que “la ciutadania, i especialment les noves generacions, ens hem de fer més nostra la ciutat, i l’educació i la cultura són una bona via per aconseguir-ho”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ exigeix a Israel que deixi d'impedir l'accés d'ajuda humanitària

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona