Política

Casado retreu que els organitzadors de la manifestació independentista a Madrid estan “subvencionats” pels diners dels espanyols

El líder del PP, Pablo Casado, ha advertit que la manifestació convocada aquest dissabte a Madrid per entitats independentistes contra el judici del procés és per exigir al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, un “pagament al comptat” a les seves reivindicacions si vol revalidar el mandat.

En aquesta línia, també ha retret que les associacions convocants estan “subvencionades” pels diners dels espanyols, a través de les partides que Catalunya rebia del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA).

Durant la seva intervenció en l’acte celebrat aquest dissabte al Círculo de Bellas Artes de Madrid per presentar els caps de llista del seu partit per a les eleccions del 28 d’abril, ha situat el PP com “l’única alternativa” perquè Sánchez no respongui a aquestes reclamacions dels independentistes catalans.

La manifestació ve a exigir a Sánchez “a les portes de La Moncloa” que si vol tornar a governar amb els independentistes ha de complir “preventivament” amb les seves exigències, perquè ells no van “pagaran per endavant”, segons el líder del PP.

Casado ha inclòs les entitats convocants de la manifestació entre les “hordes” que creu que començaran a cridar a la seva candidata per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, “xarnega” i que li recriminaran que no té dret a presentar-se per aquesta província quan, en realitat “ha fet més per Catalunya que tots ells junts”.

Per això, el partit ha considerat “tan important” que avui parlés Álvarez de Toledo com a única representant dels caps de llista populars i perquè, a més, el 28 d’abril Espanya es juga mantenir la concòrdia constitucional dels últims 40 anys o “anar a la jungla”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

COREA DEL NORD

El règim de Kim Jong-un efectua noves proves d’armes al mar Groc

BARCELONA
REGNE UNIT

Londres rebutja la proposta de Brussel·les per a la mobilitat dels joves

BARCELONA

Duel contingut entre Israel i l’Iran

BARCELONA

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya es tanca amb el PNB i EH Bildu disputant-se l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona