Política

PER LLOGAR-HI CADIRES

Trapero els fa canviar el pas, o no

Els mitjans dinàstics dubten. Els va bé que el major Trapero deixi en evidència els presos polítics, però no tant que desinfli l’acusació de rebel·lió. L’ABC, a la seva: “És abundant la prova documental [...] que els Mossos no van fer res per impedir una il·legalitat.” El Mundo: “Trapero pretén, sense èxit, negar l’evidència.” L’Heraldo de Aragón insisteix en la “deslleialtat” dels Mossos. L’Espanol.com torna a acusar d’inacció Rajoy. Pilar Cernuda, al Diario de Sevilla, conclou que els independentistes són poc valents, i Mediterráneo es lamenta que el testimoni estigués a punt de fallar pels errors de la fiscalia.

Una dona masclista

La periodista Bea Talegón va ser despatxada del digital d’Eduardo Inda. Cristina Seguí, periodista d’aquest i d’altres mitjans, la insulta amb expressions masclistes i grolleres, i ho torna a fer en el programa de Risto Mejide. És expulsada. Però els seus encara l’aplaudeixen. Quin país.

El designi amagat de Puigdemont

José Villar Casanova afirma: “[Puigdemont] Viu massa bé lluny del conflicte [...] demostrant una cara més dura que el formigó. [...] Està buscant la manera de poder retornar indemne a Espanya.”

És millor estar callat...

S’atribueix a Abraham Lincoln la frase: “És millor estar callat i semblar estúpid que obrir la boca i dissipar els dubtes.” Possiblement és una sentència que Pablo Casado o els seus assessors hauran recordat arran del mullader organitzat en el cas de les immigrants embarassades. S’albira una gran campanya electoral. Padylla ho ha vist així al diari canari La Provincia.

Torra, el nou perill groc per a Espanya

Manuel Orio avisa: “L’ordre de la retirada dels llaços grocs no s’ha complert. Torra haurà de respondre algun dia pels seus delictes. Ara per ara, és el subjecte que està disposat a pactar amb Pedro Sánchez.”

Els bons i els mals espanyols, com sempre

Carmen Ferreras es lamenta: “Als Estats Units estan desmuntant les tesis nacionalistes i mostrant el respecte que molts mal anomenats espanyols no tenen cap a Espanya.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ exigeix a Israel que deixi d'impedir l'accés d'ajuda humanitària

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona