Política

Genover anirà amb Juli Fernández pel PSC a Palafrugell

Va obrir la llista de l’Entesa el 2015, va fer govern amb el PSC i CiU i es va desmarcar de la moció de censura d’ERC i el PDeCAT

L’alcaldable del PSC a Palafrugell, Juli Fernández, ha anunciat la incorporació de l’encara portaveu de l’Entesa, Guillem Genover, en la pròxima candidatura local dels socialistes, amb vista al 26-M. Genover, que ja va ser regidor en l’anterior mandat, amb la traspassada Núria Rivas com a cap de cartell, el 2015 va liderar la llista de l’Entesa.

Fa quatre anys, Genover es va integrar com a regidor d’Indústria, Sector Surer i Museu del Suro dins la renovació del pacte entre el PSC i CiU, que va desfer-se el 2017, quan Fernández va posar en qüestió que el darrer any d’alcaldia pertoqués a Albert Gómez (CiU) perquè havia estat declarat trànsfuga per part d’Unió. Tot plegat va comportar que CiU trenqués el pacte, mentre que Genover va mantenir l’Entesa dins l’executiu en minoria fins a la moció de censura d’ERC i el PDeCAT. Aleshores, l’edil va passar a l’oposició, on s’ha mantingut lleial al projecte de Fernández.

Després que la formació hagi quedat dissolta en el nou projecte de Palafrugell En Comú Podem, l’edil apostava per fer “un pas al costat” al “final d’un cicle”, però Fernández el vol com un actiu “transversal i de solvència”.

“Guillem Genover és una persona dialogant, preparada i molt propera a la gent”, el descriu Fernández. El nou component de la llista, que tot fa pensar que anirà entre els llocs capdavanters de la candidatura, és enginyer tècnic industrial, diplomat en direcció comercial i màrqueting i està vinculat professionalment a la direcció d’empreses de l’àmbit del sector surer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
política

A presó el primer independentista un cop aprovada l’amnistia

barcelona
guerra a europa

Els Països Baixos permeten a Kíiv usar els F-16 per a atacar objectius militars a Rússia

barcelona
regne unit

Farage canvia d’opinió i es presentarà a les pròximes eleccions

barcelona
llengua

Degoteig de sentències avalant el 25% de castellà a l’escola

barcelona
estats un its

Comença el judici contra el fill de Biden

barcelona
Eleccions europees

El CIS insisteix a donar al PSOE la victòria a l'Estat espanyol

barcelona
guerra a europa

Rússia sanciona a polítics i periodistes britànics

barcelona
política

Comín creu que és Illa qui ha de fer una cura d’humilitat: “No té majoria”

barcelona
política

ERC demanarà l’aplicació immediata de l’amnistia a una quarantena de persones

barcelona