Política

La CUP veu viable a Olot un govern de transformació

En el marc d’una assemblea oberta, ha decidit concórrer a les eleccions

Ara farà la llista amb el mateix procés

La CUP d’Olot concorrerà a les pròximes eleccions municipals per fer viable un govern de transformació social. Ho ha decidit en el marc d’una assemblea oberta, en què els participants han coincidit a assenyalar que és molt probable que ni el PDeCAT ni el PSC puguin aconseguir una majoria absoluta. La CUP s’ha proposat treballar a fons les línies programàtiques que han de ser imprescindibles per a aquesta transformació social. Els representants de la CUP recorden que en les passades eleccions municipals a Olot aquests eixos van ser la cohesió social, la democràcia real, el medi ambient, l’economia social i la defensa de la república.

La CUP ha anunciat, a més, que aviat encetarà un procés obert a la participació de tots els ciutadans per configurar la llista amb què concorrerà a les eleccions a Olot. A més, farà assemblees mensuals obertes, en les quals retrà comptes de la feina que es faci i tothom qui ho vulgui hi podrà dir la seva. La vinent serà el dissabte 6 d’octubre, de 10 a 12.30 h. L’objectiu és facilitar que el màxim nombre de persones puguin estar al dia i participar en l’actualitat política municipal.

Per una altra banda, en el marc del seu programa de formació i divulgació Construïm sobiranies, el partit farà un debat obert sobre la sobirania econòmica i productiva. Es durà a terme el dissabte vinent al casal de les Fonts (de 10 a 13 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia