Política

L’exregidor Jesús Quiroga serà el número 2 de la llista d’ERC a Figueres

La n. 1, Agnès Lladó, avança que la llista estarà “farcida d’independents”, parla d’exercir colideratge i diu que Quiroga aporta transversalitat i obertura

ERC de Figueres va fer ahir un nou pas amb vista a les eleccions municipals de l’any vinent, presentant el número 2 de la llista. Si el dia 21 d’abril ERC anunciava Lladó com a cap de llista, ahir va presentar l’exregidor Jesús Quiroga (n. 2 de Fòrum Cívic al 1999 i n. 5 del PSC, amb Joan Armangué, al 2003), com a número 2. Lladó va assegurar de Quiroga que aporta “transversalitat, obertura i el front social que necessitem”. La candidata va anunciar que la llista d’ERC estaria “farcida d’independents” i que el seu objectiu era “assolir l’alcaldia”. “El nostre és un projecte obert, transversal, integrador i representatiu de tota la ciutat, perquè veiem ERC com a eina de canvi”, va afirmar. No va passar per alt que Lladó va parlar d’equip dient “m’honora que puguem tenir aquest colideratge” i va definir Quiroga com “una persona d’esquerres, amb perfil social i que ha fet grans coses per la ciutat”.

Quiroga, per la seva bada, va afirmar que Figueres no pot viure de les glòries passades i va justificar haver escollit ERC perquè “els que no vivim de la política podem triar amb qui anem” i va assegurar que ell aportaria “treball, capacitat de discussió, de fer-nos replantejar-nos moltes coses, perquè s’ha de trencar amb les veritats absolutes. I ganes de sumar”.

Nascut a Figueres (1967), Quiroga és actualment director del programa europeu de la Garantia Juvenil (subdirecció general d’ocupació juvenil) gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i subdirector general de la secretaria tècnica del SOC. Ha estat director general de la xarxa ocupacional del SOC i del 2004 al 2008 va ser director de l’Oficina de Treball de Figueres. Llicenciat en filosofia i lletres i amb un postgrau en ciències polítiques i de l’administració, en els dos casos per la Universitat de Barcelona. Entre altres, va impulsar l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà, va elaborar el primer Pla Local de Joventut i va crear la xarxa municipal de Centres Oberts per a Joves.

LA FRASE

Solidaritat no és donar el que sobra sinó compartir el que tens. Jo aporto treball
Jesús Quiroga
NÚMERO 2 D’ERC A FIGUERES


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Israel i Hamas tanquen la ronda de negociacions sense avenços

barcelona
llengua

Multitudinària manifestació pel català a Palma

barcelona
política

Puigdemont insta a plantejar a l’Estat una proposta unitària sorgida del Parlament

barcelona
estat francès

Xi Jinping arriba a París per tractar els conflictes entre la Xina i la UE

barcelona
hongria

Milers de persones es manifesten contra Orbán en un feu del seu partit

barcelona
POLÍTICA

El PP diu que farà gratuïta l’educació de 0 a 3 anys

SANT FELIU DE GUÍXOLS
POLÍTICA

ERC fa una crida a concentrar el vot progressista

BANYOLES
guerra a gaza

Netanyahu no acceptarà acabar la campanya militar per acordar un alto-el-foc

barcelona
POLÍTICA

Junts vol fer auditories de l’habitatge per ajustar l’oferta i la demanda

PUIGCERDÀ