Política

Tots els alcaldes, a El Punt Avui

Les municipals se celebraran just d’aquí a un any

Entrevistes a tots els alcaldes de les comarques gironines

Les pròximes eleccions municipals se celebraran just d’aquí a un any i, per aquest motiu, El Punt Avui posa en marxa un desplegament periodístic que s’allargarà durant els pròxims mesos i que té com a objectiu arribar als 221 municipis de les comarques gironines. Fent una aposta per la informació de proximitat, els oferim a partir d’avui diverses seccions dedicades als comicis municipals del 26 de maig del 2019 en què abordarem, des de diferents formats, com s’ha desenvolupat el mandat i quines són les perspectives de futur de cadascun dels municipis.

Així, tots els caps de setmana publicarem anàlisis de les principals poblacions, donant veu no només als partits polítics sinó també a entitats, associacions i personalitats rellevants. Avui encetem aquesta secció amb la ciutat de Girona i, demà, serà el torn de Figueres. D’altra banda, aquest diari s’ha marcat com a objectiu entrevistar tots els alcaldes de la demarcació, amb una periodicitat diària i en una secció que s’anomenarà L’alcalde del dia. Parlarem amb els batlles dels projectes endegats, les problemàtiques que han d’afrontar, els pactes de govern, les relacions amb l’oposició i dels temes que han generat controvèrsia. Avui comencem amb l’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot.

Finalment, i també relacionat amb les municipals, demà podran llegir un ampli resum d’una trobada d’alcaldes gironins citats per aquest diari per parlar sobre la gestió municipal, els reptes i les dificultats de caire local, emmarcat en el context polític nacional. La trobada s’emetrà per El Punt Avui Televisió demà a dos quarts de dues de la tarda i es podrà seguir a www.elpuntavui.cat.

Dins aquesta aposta per la informació de proximitat, en breu els informarem de la posada en marxa d’altres seccions vinculades a les municipals del 2019, que seran, indiscutiblement, molt rellevants des del punt de vista local però també clau des del punt de vista nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA