Política

Investiguen l’agressió de l’ultradreta a un jove independentista

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’agressió a un jove que es va produir ahir divendres a la nit durant la manifestació que diferents grups d’ultradreta van convocar davant la seu de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Barcelona.

Un vídeo publicat a Twitter mostra com un dels participants en l’esmentada concentració agredeix un jove que en aquell moment caminava per la vorera i que, segons sembla, va cridar consignes a favor de la independència.

A través d’aquesta mateixa xarxa social , la policia catalana ha anunciat que està investigant aquest incident.

Al voltant d’un centenar de persones, segons la Guàrdia Urbana, convocades per grups d’ultradreta reunits al voltant de la plataforma “Per Espanya m’atreveixo”, es van manifestar ahir per la unitat d’Espanya davant la seu central de l’ANC a Barcelona. Els manifestants exhibien banderes espanyoles, algunes d’elles amb inscripcions en les quals es llegia “Catalunya és Espanya” o “Sóc català, sóc espanyol”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia