Política

La Intersindical avisa que després de la sentència “qualsevol manifestació es pot llegir des de l’òptica de la sedició”

“Els drets i les llibertats estan més en risc que abans”, assegura el secretari general del sindicat, Carles Sastre

El secretari general de la Intersindical-CSC, Carles Sastre, ha alertat aquest dimarts que després de la sentència contra els líders del procés “qualsevol vaga general, piquet de vaga o qualsevol manifestpolitiació es pot llegir des de l’òptica de la sedició” i ha criticat que “els drets i les llibertats estan més en risc que abans”. “Si som intel·ligents col·lectivament veurem que és un punt d’inflexió que ens afecta a tots”, ha afegit Sastre en la roda de premsa per presentar la vaga general del divendres que ve, quatre dies després de la sentència del Tribunal Suprem.

Entre les reivindicacions que fa el sindicat, que ha convocat una manifestació el pròxim 18 d’octubre a les cinc de la tarda a Jardinets de Gràcia, hi ha la demanda d’un mínim salarial de 1.200 euros i el manteniment del poder adquisitiu de salaris i pensions vinculant-les a l’increment de l’IPC català, a més de la derogació de la reforma laboral dels anys 2011 i 2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia