Política

L’ANC crida a manifestar-se de forma “massiva” quan surti la sentència de l’1-O

L’entitat demana seguir les convocatòries a través de les xarxes socials i promou una gran encartellada

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida aquest dimecres perquè la ciutadania surti al carrer de forma “massiva” tan bon punt es faci pública la sentència de l’1-O. L’entitat independentista ha apostat perquè els catalans “facin sentir la seva veu” i els proposen “aturar els vehicles”, “fer sonar el clàxon”, “fer soroll o protestar al carrer”. Demanen que es segueixi les xarxes socials de l’ANC i Òmnium per estar assabentats de les convocatòries de forma “ràpida” i “coordinada” i han publicat un vídeo per motivar a protestar.

L’ANC també promou una gran encartellada per “mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria” i “reafirmar que cal assolir la independència”. Quan es faci pública la sentència, les entitats posaran data a les cinc Marxes per la Llibertat que arrencaran des de diferents punts del territori fins a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia