Política

Cervera i Gaseni compartiran la presidència de l’AMI

Torrent i Budó demanen als alcaldes de l’associació implicació en la resposta a la sentència de l’1-O

L’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, ha tornat a ser elegit president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) en l’assemblea general de l’entitat celebrada ahir al matí a Manresa. Cervera, però, presidirà l’entitat dos anys més i, després, deixarà pas a l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, vicepresident de l’entitat. La resta de membres de l’executiva són Ramon Vancells (Monistrol de Calders), Elisabet Lizaso (Camarasa), Luis Soler (Deltebre), Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar), Tònia Vila (Arenys de Munt) i Mercè Esteve (Begues), a més de Jordi Molinera (Altafulla) com a secretari i Anna Erra (Vic) com a tresorera.

Durant la clausura de l’assemblea el president del Parlament, Roger Torrent, i la consellera de Presidència, Meritxell Budó, han demanat als ajuntaments que assumeixin un “paper protagonista” davant de la sentència. Una crida que ha fet seva el president Cervera si bé ha advertit que els alcaldes no tenen “cap pla” i que només poden continuar treballant “des de cada racó del territori”, segons les declaracions recollides per l’ACN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia