Política

POLÍTICA

Òmnium Cultural aplega independentistes i Comuns

Jordi Cuixart envia una carta des de la presó de Lledoners on reivindica la defensa permanent del diàleg com a única via per a la resolució del conflicte

“Pels drets i les llibertats, absolució”, aquest és el lema de la convocatòria d’aquest migdia que Òmnium Cultural ha fet a Barcelona i que ha aconseguit aplegar personatges de l’independentisme i dels Comuns. D’aquesta manera, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha compartit filera amb el vice president primer del Parlament, Josep Costa, i amb el portaveu d’Unides Podem al Congrés de Diputats, Jaume Asens. L’alcaldessa Ada Colau ha intervingut a través d’un vídeo demanant la llibertat l’absolució dels líders independentistes. Per la seva banda, Jordi Cuixart ha enviat una carta des de la presó de Lledoners en la qual reivindica la defensa permanent del diàleg com a única via per a la resolució del conflicte. La carta ha estat llegida pel vice pesident dÒmn’ium, Marcel Mauri. L’acte, preludi de la manifestació d’aquesta tarda a la Plaça d’Espanya ha acabat amb crits d’unitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia