Política

La pluja posposa la marxa amb torxes de Lledoners

L’acte se celebrarà el proper 1 d’octubre, coincidint amb el segon aniversari del referèndum

La situació meteorològica adversa ha obligat a reprogramar diversos actes de la Diada

La marxa amb torxes a la presó de Lledoners (Bages), on es troben la majoria de líders independentistes en presó preventiva, organitzada per l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), ha estat posposada per les pluges intenses d’aquesta tarda, ha informat l’entitat.

L’acte, programat per a la vigília de la Diada i a la qual tenien previst assistir la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i familiars dels polítics presos, se celebrarà el pròxim 1 d’octubre, en el segon aniversari del referèndum.

L’objectiu de la mobilització és “reclamar la unitat estratègica per a la independència” , per “fer front a la repressió” i “per actuar conjuntament quan es faci pública la sentència als presos polítics”, ha explicat l’entitat.

No és l’únic esdeveniment previ a la Diada cancel·lat aquest dimarts per causes meteorològiques. El president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del Parlament, Roger Torrent, tenien previst realitzar a la plaça de Sant Jaume un acte institucional amb motiu de la Diada de l’11 de setembre que ha hagut d’ajornar fins dimecres a la nit per la pluja.

Així mateix, aquest dilluns es va decidir suspendre l’acte Llum i llibertat al massís de Montserrat, on un grup d’escaladors anaven a il·luminar 131 agulles per homenatjar els presidents de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia