Política

Suspenen l’acte que havia d’il·luminar les agulles de Montserrat per la previsió de pluja

L’organització ha optat per ajornar la cita i evitar riscos pels escaladors

Es mantenen convocades les marxes de torxes que confluiran a l’esplanada de Lledoners dimarts a la nit

Els organitzadors de la iniciativa d’il·luminar les agulles de Montserrat en la vigília de la Diada han decidit suspendre-la per motius de seguretat davant les previsions de pluja.

L’acte consistia en l’encesa de 131 punts, alguns dels quals escalant, en homenatge als presidents de la Generalitat i amb l’objectiu de reivindicar la llibertat dels líders independentistes empresonats.

Després de reunir-se amb els cossos de seguretat, l’organització –Artistes de la República, Assemblea Nacional Catalana (ANC), Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Òmnium Cultural– s’ha decantat per buscar una nova data, que molt probablement serà en les proximitats a l’1 d’octubre.

També s’ha suspès l’acte polític que s’havia de fer a la zona esportiva del Bruc, però es mantindrà el sopar popular del grup Cavall Bernat, que es traslladarà al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages.

Tot i la previsió meteorològica, sí que es mantenen les quatre marxes de torxes que confluïen a l’esplanada de Lledoners. Allà, als volts de dos quarts de deu de la nit, són previstes actuacions musicals i els parlaments de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, familiars dels líders independentistes empresonats, i representants d’Òmnium Cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia