Política

Les cambres catalanes demanen a Pedro Sánchez que formi govern immediatament

Les entitats camerals sostenen que és “imprescindible” per afrontar de “forma clara els reptes polítics i econòmics que hi ha plantejats”

Les Cambres de Comerç de Catalunya han demanat al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que formi govern immediatament en constatar que pot comptar amb el suport suficient per formar un executiu.

En un comunicat, les cambres consideren que és “imprescindible” que es formi govern per afrontar de “forma clara els reptes polítics i econòmics que hi ha plantejats” i avisa que el suport dels partits catalans “haurà d’implicar un diàleg renovat entre el govern de l’Estat i la Generalitat enfocat a solucionar el conflicte polític actual”.

D’altra banda, els ens camerals sostenen que afrontar les conseqüències de la sentència del judici de l’1-O des d’un govern provisional “podria derivar en una gran inestabilitat política que afectaria de forma molt negativa l’economia de l’Estat, situació del tot indesitjable”.

El comunicat ha estat subscrit pels presidents de les cambres de Barcelona, Girona, Lleida, Manresa, Palamós, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Guíxols, Tàrrega, Terrassa, Tortosa i Valls, mentre que la de Tarragona no s’hi ha adherit perquè no ha pogut reunir el seu Comitè Executiu per donar-hi el vistiplau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia