Política

Cornellà crea una regidoria d’agricultura

L’alcalde tindrà una dedicació del 75% i la primera tinenta d’alcalde, del 30%

L’Ajuntament de Cornellà del Terri ha aprovat el cartipàs d’aquest mandat, amb la novetat d’una regidoria d’agricultura i ramaderia, al capdavant de la qual hi ha el regidor Xavi Mach. La decisió s’ha pres –explica l’alcalde, Salvador Coll (JxCat)– perquè el municipi té molt de sòl no urbanitzable que, per les diferents tipologies d’edificacions que hi ha (cases de pagès, residències i negocis de turisme rural), genera força feina en qüestió de tràmits burocràtics al consistori. A més –hi afegeix Coll– en el terme hi ha al voltant de 100 km de camins i pistes rurals i la seva conservació també entra dins les competències de la nova regidoria.

Les retribucions

L’alcalde, que a més es cuida de la brigada i Protecció Civil i Seguretat Ciutadana, entre altres coses, té una dedicació del 75% i cobra 30.000 euros bruts anuals. La primera tinenta d’alcalde, Montse Colomé (responsable de Benestar Social), la té del 30% i rep 12.000 bruts euros anuals. El segon tinent d’alcalde, Josep Massanella (Hisenda), no rep cap retribució i la resta de regidors tenen una retribució de 8.400 euros bruts anuals corresponents a una dedicació parcial del 21%. Es tracta de Josep Hidalgo (Urbanisme), Francesc Pujol (Medi Ambient, Empresa i Ocupació), Jordi Escandell (Cultura, Lleure i Joventut), Verònica Fusté (Esports i Ensenyament) i l’esmentat Xavi Mach.

En aquest mandat, els plens ordinaris es faran un cop cada tres mesos i en concepte d’assistència tots els edils rebran 200 euros, el doble del que estava estipulat fins ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia