Política

Aragonès diu que la carta de Torra a Sánchez respon als “debats interns” de JxCat

El vicepresident del Govern apunta que “totes les possibilitats han d’estar sobre la taula” per fer front a la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, respecta la carta que el president Quim Torra ha adreçat a Pedro Sánchez en la qual adverteix que no votarà la seva investidura si no assumeix el referèndum d’autodeterminació. En una atenció als mitjans després de visitar la Fundació Surt, el vicepresident ha assegurat que la missiva, publicada al diari ’La Vanguardia, respon als “debats interns” de JxCat i recorda que només ERC pot decidir el vot dels seus 15 diputats al Congrés dels Diputats. Segons Aragonès, si els dos socis de Govern acorden les seves posicions “millor”, però si no pot ser així, les posicions que adoptin “són absolutament legítimes”. Preguntat per si el Govern descarta eleccions perquè prioritza l’elaboració dels pressupostos del 2020, l’adjunt a la presidència d’Esquerra ha apuntat que “totes les possibilitats han d’estar sobre la taula” per fer front a la sentència del Tribunal Suprem sobre el cas de l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia