Política

Torra defensa votar ’no’ a Sánchez si no accepta un diàleg que inclogui l’autodeterminació

El president de la Generalitat insta el president espanyol a pensar en “una solució a llarg termini i no en un interès partidista”

El president de la Generalitat, Quim Torra, aposta per votar ’no’ a la investidura de Pedro Sánchez si el president del govern espanyol en funcions no accepta un diàleg que inclogui l’autodeterminació. Així ho ha expressat el mateix president català en una carta oberta dirigida a Sánchez que publica aquest dimecres ’La Vanguardia’. “Si continua vostè transitant aquest espai que encalla, enfanga i criminalitzar la voluntat política i democràtica dels catalans, no té cap sentit donar-li una vegada més el suport per renovar la presidència i, per tant, la meva posició és votar no a la seva investidura la setmana que ve”, afegeix. En aquest sentit, l’insta a pensar “en una solució a llarg termini i no en un interès partidista”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia