Política

Asens avisa que un govern del PSOE amb Cs tornarà els treballadors “a l’Edat Mitjana”

El candidat d’ECP assegura que si els socialistes han de triar entre drets laborals i Ciutadans triaran la formació de Rivera

El candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha avisat que un govern del PSOE amb Ciutadans tornarà els treballadors “a l’Edat Mitjana” amb feines “esclavitzadores”.

En el marc d’un acte de campanya a Lloret de Mar, Asens ha alertat a Lloret de Mar del “perill” pels treballadors que suposa un govern amb Ciutadans i ha recordat que l’exministre de Treball Celestino Corbacho, del PSOE i impulsor de la reforma laboral, ara és a llistes amb Manuel Valls a Barcelona, de manera que ho ha extrapolat a un possible govern estatal. En aquest sentit, ha fet una crida a mobilitzar-se per impedir que els dos partits pactin per l’executiu.

Per la seva banda, el candidat dels comuns per Girona, Joan Luengo, ha lamentat que el sector turístic a Lloret de Mar és “l’esclavitud del segle XXI” i ha reivindicat la seva candidatura com l’única que defensa “els problemes reals” del territori. “JxCat, ERC i el PSC no tenen propostes pel territori, per ells les eleccions van d’un altre tema”, ha retret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia