Política

Sánchez avisa l’independentisme que “mai hi haurà referèndum ni independència”

El president del govern espanyol demana el vot per evitar que “les tres dretes” sumin i hi hagi una involució de drets

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha insistit aquest dijous al vespre en un míting a Badalona, el primer que fa Catalunya aquesta campanya del 28-A, en l’avís als líders independentistes que “mai significa mai”. “Mai hi haurà referèndum i mai hi haurà independència i no permetrem que es trenqui amb la Constitució i amb l’Estatut”, ha afirmat Sánchez, que ha criticat la insistència dels candidats d’ERC i JxCat en plantejar el dret a l’autodeterminació.

El president del govern espanyol ha dit que té la mateixa proposta per a Catalunya que per a la resta d’Espanya i és “posar a les persones en el centre de l’acció política”. El candidat socialista ha demanat el vot per evitar que “les tres dretes” sumin i hi hagi una involució de drets: “L’únic que pot més que ells és el PSOE”, ha afirmat, i ha insistit que cal una victòria “rotunda” dels socialistes.

“Poden sumar”, ha alertat Sánchez, sobre PP, Cs i Vox i ha assegurat que si governen, tornarà la “corrupció, les retallades, la desigualtat, l’enquistament de la confrontació territorial i de la crispació política”. El candidat socialista ha fet una crida a evitar que revalidin a l’Estat el pacte d’Andalusia i ha avisat del “retrocés” que pot suposar.

“Cal mirar cap endavant”, ha dit Sánchez, que ha afirmat que el 28-A es decideix entre “avançar o retrocedir” en drets socials. “Ens juguem molt”, ha assegurat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia