Política

Torrent: “El que hauria de preocupar a la JEC és tenir presos polítics”

El president del Parlament evita dir si cal acatar o no l’ordre de retirar estelades i pancartes dels edificis públics

El president del Parlament, Roger Torrent, ha dit que el que hauria de preocupar a la Junta Electoral Central (JEC) és tenir “presos polítics que no poden fer campanya en igualtat de condicions” i no la polèmica sobre els llaços grocs. “El problema no són els llaços sinó que l’Estat tingui en ple segle XXI presos polític per haver organitzat un referèndum”, ha valorat a la sortida de la presó d’Alcalà-Meco, on ha visitat Carme Forcadell i Dolors Bassa. Torrent ha posat l’accent en el fet que alguns dels presos són candidats a les properes eleccions i denuncia que no tenen “igualtat de condicions”. “Això é el que hauria de preocupar la junta, i no els llaços”, ha manifestat.

La JEC ha donat fins a les 15h d’aquest divendres al conseller d’Interior, Miquel Buch, perquè enviï els Mossos d’Esquadra a retirar llaços i pancartes dels edificis de la Generalitat, i l’ha advertit de possibles responsabilitats penals si no retira l’ordre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia