Política

Paluzie afirma que és “històric” que l’independentisme es manifesti a Madrid en un “context de repressió política”

La presidenta de l’ANC afirma que la protesta a la capital de l’Estat serà “important” en termes númerics

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha afirmat que la manifestació independentista d’aquest dissabte a la tarda a Madrid és “històrica”, ja que és la primera vegada que el moviment sobiranista es manifesta a la capital de l’Estat.

“Serà important no només en termes numèrics si no pel fet que es històric que l’independentisme català es manifesti a Madrid i ho faci en un context de repressió política”, ha dit Paluzie en una atenció als mitjans aquest dissabte a la tarda a Madrid.

La líder de l’ANC ha denunciat que el judici de l’1-O al Suprem és “una eina de repressió política contra tot un moviment” i ha afirmat que “està intentant convertir el dret a l’autodeterminació en un delicte”.

La marxa, amb el lema ‘L’autodeterminació no és delicte’ i ‘Democràcia és decidir’ està convocada per entitats i partits independentistes, així com una cinquantena d’organitzacions espanyoles, i recorrerà el passeig del Prado des d’Atocha fins a la plaça de Cibeles a partir de les 18 hores.

Paluzie ha opinat que l’Estat ha de respectar el dret a l’autodeterminació i ha dit que l’independentisme el defensarà arreu. La líder de l’ANC ha recordat la manifestació de Brussel·les al 2017 i ha remarcat que ara es fa a la capital de l’Estat, que és “qui està exercint la repressió política.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia