Política

Mascarell s’incorpora a la llista de Forn per Barcelona

L’encara delegat del govern a Madrid ocuparà el número quatre

Confia en una victòria “còmoda” de JxCat

L’encara delegat del govern a Madrid, Ferran Mascarell, ha decidit finalment sumar-se a la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat), que lidera l’exconseller empresonat Joaquim Forn. Mascarell havia manifestat el mes de desembre passat la seva voluntat de concórrer, com a independent, a les eleccions municipals del 26 de maig. Ahir, en una trobada amb periodistes, va explicar que ha trobat “prou sintonia” amb la candidatura encapçalada per Forn, amb qui s’ha reunit diverses vegades en els últims temps, l’última vegada divendres a Soto del Real. Tot i que Mascarell no va voler parlar de llocs a la llista, tot indica que ocuparà el número quatre, darrere de Forn, Elsa Artadi i Neus Munté, com a independent.

En una piulada a la xarxa social Twitter, Forn va mostrar la seva satisfacció per la decisió de Mascarell. “Junts som més forts! Sumar talent és guanyar! Unitat i projecte per posar Barcelona al centre de tot!”, va piular el perfil de la xarxa social del candidat de JxCat.

En la seva compareixença, Mascarell, que també és membre de la Crida, va assegurar que Barcelona s’està “empetitint” i que necessita “recuperar l’ambició” i la “capacitat de lideratge”. En aquest sentit, va indicar que la ciutat necessita que a l’Ajuntament hi hagi una majoria per poder “funcionar”. “No pot ser que la ciutat faci deu anys que discuteixi sobre el tramvia”, va indicar.

El delegat del govern a Madrid es va mostrar confiat que JxCat pot “guanyar còmodament” les eleccions municipals i va destacar que vol fer de Barcelona un “referent de la democràcia” i potenciar la recerca i la innovació per posar fi als salaris baixos. “Intentarem demostrar que Barcelona pot ser una altra cosa”, va sentenciar.

LA FRASE

Barcelona s’està empetitint i necessita recuperar la capacitat de lideratge
Ferran Mascarell
Delegat del govern a Madrid


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia