Política

Oliva, millor Cronista de l’any a títol pòstum

Ahir es va fer oficial, la delegada d’El Punt Avui a Madrid, la periodista Montse Oliva, rebrà a títol pòstum el premi Cronista Parlamentari 2018 que cada any lliura l’Associació de Periodistes Parlamentaris (APP) del Congrés, i de la qual Oliva havia estat fundadora. Un premi que, a més a més, portarà el seu nom. Enrique Rodríguez de la Rubia, periodista parlamentari de l’agència Efe comparteix el guardó de Cronista Parlamentari 2018, que es lliurarà en la festa anual de l’APP el proper 18 de desembre a l’hotel Palace. Els guardons van ser concedits a proposta dels socis de l’associació.

El mes de novembre, el Congrés dels Diputats ja va fer un sentit homenatge a la periodista traspassada als 52 anys la matinada del 20 al 21 d’octubre. La pèrdua d’Oliva va deixar una gran commoció a Madrid, i en particular al Congrés, on la segarrenca era una de les periodistes catalanes més veteranes i un peatge imprescindible per als reporters nouvinguts que buscaven un referent i una guia generosa en el dia a dia del Madrid oficial. “Deixes un buit irreemplaçable a la sala de premsa del Congrés. Has estat una gran periodista i una gran companya. La nostra estima a la teva família i als teus amics. Fins sempre, estimada Montse Oliva”, va ser el primer missatge de condol del compte oficial del Congrés a Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia