Política

El Parlament reprova De Gispert amb el suport de Cs, PSC-Units, CatECP i PP

El ple aprova que es condemni declarar persona ‘non grata’ per les seves idees a qui pensi diferent

El Parlament ha reprovat aquest dijous a la tarda l’expresidenta de la cambra Núria de Gispert pels seus missatges contra la líder de Ciutadans a la cambra, Inés Arrimadas. La cambra també ha aprovat que es condemni declarar persona non grata per les seves idees a qui pensi diferent.

La proposta de resolució de Cs ha prosperat amb el suport d’aquest grup, PSC-Units, CatECP i PP (65 vots). JxCat i ERC hi han votat en contra (61 vots), i la CUP-CC s’ha abstingut. La proposta de resolució de Cs rebutja també l’actuació de determinats càrrecs públics que promoguin les declaracions de persona non grata.

El ple ha tombat una proposta de resolució del PP també per reprovar De Gispert, que només ha rebut el suport de Cs i PSC-Units. JxCat, ERC, CatECP i la CUP-CC s’hi han oposat.

De Gispert va publicar un missatge de Twitter dirigit a Arrimadas criticant la seva actitud i que es podia entendre com una invitació a marxar de Catalunya. “La diputada Inés Arrimadas és una inepta i ignorant. No sap d’economia, no sap d’inversions, no sap de res. I sempre fa un mateix discurs derrotista. Es deu trobar molt malament a Catalunya! Ha de trobar a faltar el seu poble! Qui l’obliga a estar aquí?”, va escriure .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia