Política

L’emotiva carta de la mare de l’Adri, del CDR d’Esplugues acusat de rebel·lió i buscat per la Guàrdia Civil

Ha fet arribar la carta a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ per denunciar la injustícia i la impotència que senten

Vol evidenciar que el cas es pot repetir en altres membres de CDRs d’arreu de Catalunya

El matí de Catalunya Ràdio ha fet pública aquest dimecres una carta de la Núria, la mare de l’Adri, el noi de 25 anys a qui la Guàrdia Civil busca des del 10 d’abril per presumptes delictes de rebel·lió i terrorisme. Va ser el mateix dia que van detenir la Tamara Carrasco, la jove membre del CDR de Viladecans, a qui es van endur a l’Audiència Nacional. A Esplugues volientambé detenir l’Adrià, acusat dels mateixos delictes. Van entrar a casa seva amb els seus pares a dins i van escorcollar-la de dalt a baix, però l’Adri no hi era. L’ordre de detenció encara és vigent.

La Núria denuncia que qui provoca terror amb els seus mètodes és l’Estat. Fa cinc setmanes que no veu el seu fill i se sent impotent, desconcertada i sent una gran enyorança. Però també vol que s’evidenciï el que considera una gran injustícia que pot acabar afectant altres membres de CDRs d’arreu de Catalunya.

Aquí us deixem algunes frases de la carta (la podeu llegir sencera a sota de tot de l’article):

“Diuen que el meu fill és un terrorista. Ho he de repetir diverses vegades. No sóc experta en llei ni codis penals. Però terrorisme té a veure amb terror i us dic que de terror sí que n’hi ha. Qui t’acusa és qui l’imparteix. És terror qui entren a casa de matinada. És terror quan escodrinyen tots els racons de casa teva buscant no saps ben bé què. És terror quan troben a l’habitació d’uns cordills i tot i que els expliques quin és el seu ús innocent apunten a l’acte de l’escorcoll que han trobat metxes. Impotència. És terror que t’estan arruinant la vida en aquell mateix moment. És terror quan aquells que t’han de protegir de perills dolents, t’acusen del que no és cert, del que no has fet i et deixen impotent, exposat, assenyalat i vulnerable. És terror quan t’utilitzen per atemorir la societat. Som gent de pau, socials, solidaris, compromesos amb vocació de servei als altres. Sabrem transformar el verí en elixir de vida, dignitat esperances i somnis”.

Concentració a les 18.30h

Aquest mateix dimecres l’entorn de l’Adrià i el CDR d’Esplugues han començat a mobilitzar-se a les xarxes per reclamar el retorn a casa de l’Adri amb les etiquetes #AdriaEtVolemACssa i #Esplgues08949. També han creat un nou perfil @EtVolemACasa i han convocat una mobilització a les 18.30h davant de l’ajuntament d’Esplugues per entrar al ple municipal i denunciar el cas de l’Adri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia