Política

Capella: “Hi ha una voluntat clara de reprimir”

En declaracions a les portes del Tribunal Suprem, la diputada d’ERC critica la “violència judicial”sobre els líders independentistes

La diputada d’ERC Ester Capella ha criticat aquest dilluns a les portes del Tribunal Suprem la “violència judicial” sobre els líders independentistes acusats de rebel·lió i sedició pel procés. “Hi ha una voluntat clara de reprimir, i per tant la violència que s’exerceix per part de l’Estat és aquesta violència judicial que assenyala directament els càrrecs institucionals del govern de Catalunya i membres del Parlament amb voluntat clara de violentar les nostres institucions, els nostres drets i les nostres llibertats públiques”. Ha fet aquestes manifestacions durant la compareixença davant del jutge Llarena de l’exvicepresident Oriol Junqueras, el diputat de JxCat Jordi Sànchez i l’expresident d’Òmnium, Jordi Cuixart. “Nosaltres vindrem les vegades que faci falta per reclamar que siguin alliberats”, ha dit abans de denunciar que aquest “és un procediment polític, no estrictament judicial”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia