Política

Eleccions 21-D

Joaquim Nadal: “El PP hauria de permetre la investidura de Puigdemont”

L’exalcalde de Girona Joaquim Nadal considera que el PP, “vist el resultat de les eleccions, hauria de fer un parèntesi judicial i permetre la investidura de Puigdemont”. Si més no, així ho ha expressat en una entrevista aquest diumenge a El Suplement de Catalunya Ràdio .

Al seu entendre, Puigdemont “va fer una maniobra hàbil que va ser tornar-se a presentar a les eleccions des d’una posició singular, vivint a Brussel·les”. “Ara és veritat que, tal i com han anat les coses, en termes parlamentaris, el PP que es va embrancar en aquesta convocatòria, i vist el resultat, hauria de fer un parèntesi judicial i permetre la investidura de Puigdemont. A mi em costa de veure un debat parlamentari per persona interposada o en la distància”, ha argumentat.

Joaquim Nadal ha indicat que sovint la política “s’ha escapat per escletxes impensables de poc realisme i els que érem més realistes érem considerats frenadors del procés”.

L’exalcalde de Girona ha admès que, en aquests moments, no hi ha cap partit que el representi: “Estic lluny del PSC i no acabo de trobar-me amb els comuns”. I ha afegit: “De la situació política actual sorgeixen moltes preguntes. Pel que fa a Espanya, on són les esquerres?”.

Nadal ha opinat també que els governs del tripartit de la Generalitat van ser bons i van permetre als executius posteriors “aguantar tot el que han aguantat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia