Política

Procés sobiranista

Pressió a Ballesteros pel no del PSC

Actes de protesta, mentre l’alcalde defensa que no dificulta la votació

Els crits de “Ballesteros dimissió” s’han convertit a Tarragona en una constant aquests dies en els actes de protesta contra l’operació de la Guàrdia Civil en departaments de la Generalitat de Catalunya. I és que a la ja polèmica aliança del PSC tarragoní liderat per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, amb el PP i un regidor de la desapareguda Unió, s’hi han sumat aquestes setmanes les crítiques per la negativa del govern municipal a cedir locals per al referèndum.

Ballesteros ha respost aquests dies que la seva decisió no dificultarà les votacions, ja que la Generalitat té més de 50 locals al seu nom a la ciutat, i tant ell com l’executiva local han subratllat que estan fent el mateix Ada Colau a Barcelona, i que tot plegat forma part d’una estratègia per erosionar-lo electoralment davant una previsible repetició com a alcaldable. El context està sent si més no incòmode durant les festes de Santa Tecla (que es tanquen avui), en què l’alcalde ha rebut xiulets i ha vist com part del seguici popular ha protestat donant-li l’esquena en els actes protocol·laris. A tot plegat s’hi suma la decisió del govern local de suspendre el ple previst per al dia 29, i que finalment se celebrarà a principis d’octubre. Ballesteros reconeixia dimarts que ho feia pel clima de “precampanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia