Política

setge a l'1-O

La Guàrdia Civil ara busca paperetes a Badalona

Gràfiques Gongraf és la quarta empresa que rep la visita de la “benemérita”, després de les de Constantí, l’Hospitalet i Sant Feliu de Llobregat

La Guàrdia Civil s’ha presentat aquest divendres a la tarda davant d’una altra impremta catalana, després que n’hagin escorcollat tres els darrers dies, la primera a Constantí la setmana passada i les altres dues a l’Hospitalet de Llobregat i a Sant Feliu de Llobregat aquest mateix divendres. Ara han anat a la impremta Gràfiques Gongraf de Badalona, situada al polígon Grand Land. Un treballador de l’empresa ha confirmat a l’ACN la presència dels agents, tot i que ha assegurat que en cap moment han entrat a les instal·lacions. També ha explicat que era l’últim treballador que quedava i que plegava a les sis, amb la qual cosa l’empresa quedarà tancada un cop marxi. Cal recordar que les actuacions de la Guàrdia Civil es relacionen amb la recerca de material gràfic imprès per al referèndum de l’1 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia