Política

operació diàleg

Santamaría: “En qualsevol democràcia el govern de la Generalitat duraria dos telenotícies”

La vicepresidenta del govern espanyol demana al president i al vicepresident de la Generalitat que “assumeixin ara el fracàs” del referèndum

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, considera que “qualsevol democràcia” un govern com el de la Generalitat “hauria durat dos telenotícies”. “Ara estan durant una mica més perquè no saben com assumir que el referèndum serà un fracàs”, ha sentenciat.

En aquesta sentit, ha demanat al president i al vicepresident de la Generalitat que “assumeixin ara el fracàs” del referèndum, després de la dimissió del director general dels Mossos, Albert Batlle, per “motius polítics”.

La vicepresidenta assegura que la “dinàmica que pren el Govern és gravíssima” i afirma que “qualsevol govern sensat pararia”. “Tenen dos opcions, o assumir el fracàs ara o assumir-lo l’1 d’octubre perquè el referèndum no es farà”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia