Política

Violència policial durant l'1-O

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana condemna la violència policial de l’1-O a la Fira de Frankfurt

L’entitat ha llegit un manifest on ha defensat “la fortalesa de la paraula com a única eina per resoldre els conflictes”

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC) ha condemnat aquest dijous des de la Fira del Llibre de Frankfurt (Alemanya) la violència policial durant l’1 d’octubre. Ho ha fet llegint un manifest en el qual l’entitat, que representa a 96 editorials, ha mostrat el seu “rebuig a qualsevol forma de violència” i ha reivindicat “la paraula com a única eina per resoldre els conflictes”.

Amb aquest gest, els editors han volgut mostrar “el rebuig més enèrgic a qualsevol forma de violència” i han reivindicat “la paraula com a única eina per resoldre els conflictes”. En aquest sentit, l’associació ha subratllat que l’1-O “el poble català va defensar el seu dret a vot de forma pacífica i democràtica”, i que la resposta de la policia espanyola va ser “altament repressiva i violenta, amb més de 800 persones ferides”.

El manifest de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana també ha defensat la identitat pròpia de Catalunya i ha criticat els “bloquejos econòmics i polítics de les últimes dècades”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia