Política

Setge al procés sobiranista

L'espanyolisme, al carrer

Batalla campal d’ultres al centre de Barcelona

Batalla campal a la terrassa del bar Zurich de la plaça de Catalunya de Barcelona entre dos grups d’ultres aquest dijous, coincidint amb la manifestació del 12 d’octubre. Fonts municipals han confirmat que un agent de la Guàrdia Urbana ha resultat ferit quan intentava aturar la baralla on s’han llançat cadires i taules del conegut local barceloní. De fet, els danys al mobiliari i la trencadissa de plats i gots han obligat el local a tancar. El moment de la baralla ha estat capturat per diversos ciutadans i ha començat a difondre’s ràpidament per les xarxes socials.

La baralla s’ha iniciat a l’interior de l’establiment, situat a la cantonada entre el carrer Pelai i la Rambla, però ha continuat a l’exterior. Les primeres informacions indiquen que es tracta de grups d’aficionats de dos clubs de futbol, el València i l’Atlético de Madrid.

Els Mossos d’Esquadra s’han encarregat del cas i de moment han practicat una vintena d’identificacions. El succés s’ha produït durant els discursos que han servit per cloure la concentració organitzada per Societat Civil Catalana i altres entitats, que ha recorregut el passeig de Gràcia des de la Pedrera fins a la plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia