Política

generalitat

crisi de govern

Albert Batlle dimiteix com a director dels Mossos d’Esquadra

La renúncia es produeix a dos mesos i mig de la data anunciada pel govern per a la celebració del referèndum sobiranista

L’exalt càrrec del tripartit va assumir les seves tasques el 10 de juny del 2014

El director dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, ha presentat aquest dilluns la seva dimissió davant el nou conseller d’Interior, Joaquim Forn, a dos mesos i mig de la data anunciada pel govern per a la celebració del referèndum d’independència de l’1-O, i tres dies després de l’arribada de Forn al departament d’Interior en substitució de Jordi Jané.

Batlle, un exalt càrrec del tripartit que sempre ha defensat que els Mossos d’Esquadra han de ser políticament neutrals i imparcials i que la policia catalana ha de complir i fer complir la llei, ha renunciat al càrrec de director polític de la policia catalana, al qual va accedir el 10 de juny del 2014, en substitució de Manel Prat.

En una comunicació publicada al portal intern de la policia, Batlle s’ha mostrat convençut que “en els actuals moments de la vida del país”, els Mossos seguiran “perseverant” en la seva missió de “defensa de la seguretat i del benestar” dels ciutadans i que ho faran, “com sempre, amb escrupolós respecte i subjecció a la llei”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia