Opinió

Mai plou a gust de tothom

Amb les noves edicions s'han experimentat canvis, el que passa
és que nosaltres només veiem l'edició que
ens arriba segons el lloc on vivim

Alguns hem fet vacances, altres només les han somiat. Però no hi ha dubte que els lectors d'El Punt Avui han continuat vetllant per la qualitat del nostre diari. He rebut una colla de correus i me n'he alegrat. El periòdic ha sortit cada dia i molts lectors fins i tot se l'han pogut llegir amb més calma. I m'han fet els seus comentaris, els seus elogis i les seves crítiques. Quan escric aquest article encara ha de passar l'11 de setembre, que confio que hagi sortit com s'esperava, amb una gran participació i sense cap mena de problemes. El nostre diari juga fort en el tema de la Diada, igual que farà ja des d'ara amb el tema de les eleccions. Ja les tenim al damunt i tal com es veu ja en la precampanya la cosa anirà grassa. Sembla que a Madrid s'han adonat que la cosa va de debò i que els catalans no estem per punyetes. Pot ser bo que per fi ens agafin seriosament, encara que de moment sembla que la intel·ligència brilli per la seva absència. No hi ha ningú, m'he preguntat moltes vegades, que no hagi aprofundit mínimament en el fons de les qüestions que fa temps que plantegem? Només saben amenaçar i això, que em perdonin, és cosa de gent de poc cap. Bé, anirem parlant de les eleccions. El Defensor següent sortirà, per cert, el mateix dia de les eleccions. Escoltaré atentament el que vosaltres aneu opinant sobre el tractament de la informació.

Josep Ferran, que deu ser de Barcelona, es queixa perquè creu que ha desaparegut la programació de BTV en el diari. Anem a pams. No es dóna en totes les edicions perquè es tracta d'una televisió local, i com a tal així es tracta. Mai s'ha deixat de donar la programació de BTV, però ara es dóna en l'edició de Barcelona, des del moment que es van posar en marxa les cinc edicions. Josep, a la secció de Ciutats surt cada dia la programació de BTV, per tant no es tracta d'una decisió “política” com dius tu sinó de canvi d'ubicació. I aprofito per dir que al web del diari hi ha totes les programacions que surten a les diferents edicions, tant les generalistes com les locals.

Núria Burillo i Roig no està d'acord amb “la compaginació que presenta el diari a partir de la posada en funcionament de les cinc edicions diferenciades per zones geogràfiques”. Núria, de fet sempre les edicions del diari s'han compaginat de manera diferent. Era diferent el diari que surt a Girona del que es feia a l'edició de la resta de Catalunya. Ara, amb les noves edicions, també hi ha unes diferències. Hem de partir del principi que l'edició de Girona, la més antiga per a nosaltres, sempre ha tingut unes característiques pròpies, que es van mantenir quan es va fer la fusió d'El Punt i de l'Avui. Hi ha més informació local a l'edició de Girona que a la resta d'edicions? Jo diria més aviat que són diaris diferents, sobretot per la seva localització. L'edició de Girona té una estructura molt concreta, les comarques que en diem gironines. Amb les noves edicions s'han experimentat canvis, el que passa és que nosaltres només veiem l'edició que ens arriba segons el lloc on vivim. Per exemple, en les noves edicions s'ha augmentat el nombre de planes d'informació local i la intenció és que encara n'hi hagi més. La solució ideal seria que sortissin moltes més edicions per poder limitar més el territori, però per ara això és impossible. I una vegada més podem dir que si hom és subscriptor pot tenir totes les edicions al web i així el que viu a Barcelona pot llegir les notícies de Tarragona, per exemple.


Queden més cartes, que contestaré en el pròxim escrit. Gràcies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia