Opinió

La columna

‘Xunguisme'

No anem pas bé. Això depassa el menyspreu, l'odi i la intolerància. Voreja la perversitat (immoralitat, malvolença) i la mala llet

“A ningú en aquest planeta li agradaria tenir un fill maricó. S'estimarien més un fill deforme o amb una malaltia abans que maricó.” Respirin fondo, si us plau. Aquesta perla la van perbocar els elements del grup musical (per dir-ne d'alguna manera) Los Chunguitos en un programa de mala mort, just abans de ser expulsats del concurs per la indignació que van causar a tothom. No anem pas bé. Això depassa el menyspreu, l'odi i la intolerància. Voreja la perversitat (immoralitat, malvolença) i la mala llet. Aquest tàndem d'ignorants tenen raó amb el sintagma “en aquest planeta”, el seu, el (des)astre Salazar, okupat per dos analfabets dotats d'un cretinisme superlatiu. Potser allà on viuen això és comú, però en cap altre lloc les coses no rutllen amb tanta estultícia i tan poc enteniment. No són xunguets, aquest parell. Són xungos i dels espessos. En el mateix sentit (creguin-me, aquest “sentit” és una manera de parlar), corre per la xarxa una pancarta que emboteix les parets dels carrers de Xile. A “Seminarios Pentecostales presenta: Aprendiendo sobre la homosexualidad”, s'hi detecta una proposta malparida que pretén ser un decàleg sobre com evitar aquest mal lleig que té guarició. El simposi –permetin-me que me'n mofi– compta amb la presència de dos testimonis que s'han rehabilitat: un home i una dona. “El cielo o el infierno. Usted decida donde pasará la eternidad.” Mirin: jo la vull passar tranquil·la, lliure i sense collonades. Responent als grans interrogants de la ment i del món, els autors del pòster plantegen deu punts essencials per al debat. Més enllà dels tòpics rebregats de si els homosexuals neixen o es fan i de si Déu va crear homosexuals, aquesta colla d'obtusos alerten sobre el perill de contagi de l'homosexualitat, les activitats de la llar que poden posar en risc la virilitat del marit, els correctius que cal aplicar als fills homosexuals, els canvis de rols que poden esfondrar el món i, atenció, els aliments que provoquen homosexualitat. Prou, no?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia