Opinió

La columna

Rauxa 2.0

La pluja impedeix a milers d'imbècils publicar fotos de merda dels seus peuets a la platja

Cannabis no és un geriàtric? A l'estiu, el sentit de l'humor a les xarxes socials es fa l'interessant. Avesats a acudits dolents i notícies horripilants durant els mesos d'hivern, i a una primavera llefiscosa d'anuncis repetitius i de cossos seminús amb ganes de festa canicular, arriba l'estiu internàutic carregat de perles humorístiques.

Després que es complís el refrany “Aigua d'estiu, xirriu, xirriu!”, el diari satíric Benegre.cat (que pren el nom del seu antecessor, el setmanari El be negre, dirigit per J.M. Planes i Martí l'any 1931) publicava una notícia que sumia en el dol més absolut més d'un usuari de Facebook: “La pluja impedeix a milers d'imbècils publicar fotos de merda dels seus peuets a la platja”. Aquest només era el titular d'una notícia redactada amb sarcasme que criticava feroçment una de les modes més absurdes de les xarxes socials: “Els treballadors del Servei Meteorològic de Catalunya han advertit que la tempesta d'aquesta matinada ha truncat les aspiracions fotogràfiques d'un fotimer de desgraciats. I ja els està bé. Si és per putejar la gentola d'Instagram i tota aquesta mandanga, benvingut sigui el canvi climàtic.” D'altra banda, la diputada ecosocialista Sara Vila denunciava que el bar del Parlament servia llet francesa i no catalana. No sabia que aquesta marca francesa compra la llet a productors catalans, però va fer riure a molts amb la seva ignorància. El millor del cas és que el Parlament va reaccionar ben de pressa i va demanar a l'empresa que gestiona el bar que fes servir llet catalana. En la mateixa línia que el Benegre.cat, la publicació El mundo today deia: “L'Ajuntament de Barcelona crea un carril per gilipolles que van en monopatí o skate o com es digui”, amb l'objectiu de “fomentar la convivència entre els moderns ridículs i la gent normal”. En paral·lel, ens avisava que “la boja dels gats i la boja que dóna menjar als coloms es reuneixen per acordar un únic pla estratègic”. No deixis mai de riure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia