Opinió

Desclot

Els treballs d'Hèracles

Molt poc diuen els dirigents de Convergència sobre l'estratègia que seguirà el govern d'Artur Mas per aconseguir aplicar amb solvència el dret a decidir que ha proclamat el Parlament de Catalunya. Ahir, Josep Rull, secretari d'organització, va afirmar que la prioritat ara com ara és redactar una llei de consultes. Magnífic objectiu. El problema és que, per molt que hi dediquin temps i ganes, el destí final d'un text tan polit serà el Tribunal Constitucional, que l'obrirà en canal. Rull sembla ser-ne conscient i diu també que treballen en un pla B, per ara inconfessable, però que en cap cas consistirà en una declaració unilateral de llibertat. I ho complica encara més tot quan acaba afirmant que el que cal ara és mantenir “la pressió” sobre el govern de Rajoy perquè actuï com els seus homòlegs canadenc i britànic. El govern de Mas sembla condemnat a repetir, un
a un, els dotze treballs d'Hèracles. No en superarà cap. I si ho fa, quan arribi a les portes de l'infern servirà de berenar al gos Cèrber, que després farà un rotet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.