Articles

dos negroni

Endevina qui ve a reagrupar-se aquesta nit

Dels sopars amb en Carretero se'n podria fer un ‘docuxou' d'èxit a la televisió

Bé, vaja. Esperava que després de parlar-ne ahir en aquesta mateixa columna, en Carretero, líder de Reagrupament.cat, em trucaria per dir-me que no calia que comprés la butlleta de deu euros que em donaria dret a convidar-lo a sopar a casa. Que per ser jo, ja faria una excepció i em donaria hora. Però no m'ha dit res. I en part ho entenc. Són moltes les famílies catalanes que busquen (i fins i tot cerquen) amb desesperació una butlleta de deu euros per finançar la formació emergent, alhora que somnien en el premi: una visita a sopar del líder independentista. L'expectació és tanta que he tingut una idea encara millor per finançar aquest partit. I si en fem un programa de tele, d'aquests sopars? Seria un docuxou a l'estil Ven a cenar conmigo, però a la catalana.

Al programa, hi sortiria la família en qüestió preparant l'activitat (els nervis d'última hora per trobar sis tovallons del mateix conjunt, el patiment per si el rostit quedarà bé...) i, tot seguit, l'arribada del líder. Se suposa que en Carretero, abans, haurà preguntat als amfitrions què ha de portar. “I ara! Res, porta't a tu!”, diran ells. Però tot i així en Carretero no vindrà amb les mans buides: durà un tortellet o una ampolla de cava. I farà: “Poseu-ho a la nevera”. (La mestressa protestarà: “Per què t'has molestat?”)

Aleshores sortiran els nens de la casa, en pijama, que ja hauran sopat i s'estaran mirant TV3 fins que els pares els diguin: “Va, feu un petonet al senyor Carretero i al llit!”. I en Carretero, sensible, els acompanyarà al llit i els explicarà un conte.

En aquest punt del programa, veurem declaracions dels amfitrions, a la cuina, que diran com s'ho estan passant amb el convidat. I, tot seguit, declaracions del convidat, al passadís, explicant si li ha agradat el sopar. Finalment, farem uns plans del saló, on es torturarà en Carretero amb les fotos d'algun viatge mentre se li introdueix un whisket per via oral.

Tinc una productora de televisió que poso a la seva disposició per tal de produir el programa. Albiro un èxit similar al de l'Albert Om amb El Convidat. I pel preu no ha de patir. Sóc una patriota i estic segura que ens posarem d'acord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.