Articles

dos negroni

Els nens del Reial Madrid

Trobo meravellós que vulguin entrenar a les 11 i no a les 10 per dur els nens a l'escola

L'amic Jordi Sanuy explicava, amb la naturalitat i competència de sempre, als Matins de TV3, que els jugadors del Reial Madrid han demanat a Mourinho de poder entrar una hora més tard als entrenaments “per conciliar vida laboral i familiar”. Volen poder dur els nens a l'escola. Fins ara fitxaven a les deu i la seva pretensió era fer-ho a les onze.

Comprenc molt bé que en Mourinho, un home poc modern, no entengui el sentir d'aquests pares i aquests futurs pares (entre els que demanaven la millora laboral hi ha en Casillas, que encara no ha procreat). S'hi ha negat, tot i que el dret a la conciliació el tenen tots els homes. I més que cap home, els jugadors del Madrid.

Comprenc també que a segons quin pare de família li sembli exagerat tornar a les onze de portar els nens a l'escola, quan resulta que en general entren a les nou, però és perquè els jugadors del Madrid duen els nens a escoles tan exclusives com allunyades. En Cristiano Ronaldo, per exemple, hauria d'agafar un avió cada dia fins a Portugal, allà on hi té el fill secret. I els altres han d'aparcar el Hammer en doble fila, parlar amb els altres progenitors, preguntar quan és la propera reunió de l'Ampa...

Jo trobo molt bé que entrenin a partir de les 11. I considero que a dos quarts de dotze haurien de parar per esmorzar (esmorzar és un dret dels treballadors). I a les dotze haurien de plegar per anar a buscar els nens, perquè dinessin a casa. I a les tres els haurien de tornar a dur a l'escola, de manera que, tant per tant, les tardes les haurien de tenir lliures. Total, a les cinc haurien de tornar a ser a l'escola, per recollir-los. I haurien de tenir lliures les tardes de dissabte, per poder anar al Chiqui Park amb les criatures. I les nits també, per poder fer l'amor amb les seves dones i tenir més plançons per recollir a l'escola en un futur.

No entenc els burletes que troben ridícula la pretensió dels jugadors del Reial Madrid. A mi em sembla meravellosa.

La Lliga és nostra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.