Opinió

Di-Versiones!

Els seus concerts són multitudinaris i per a totes les edats, malgrat que les seves melodies giren a l’entorn dels anys 60 als 90

Si no saps encara que és l’orquestra més simpàtica, popular i divertida, busca informació i agenda’t el proper concert. Fliparàs per com de bé et va per a la salut integral gaudir i deixar fluir, al compàs del seu espectacle i del seu savoir faire. Hi ha una llegenda urbana que diu que les millors idees surten quan estàs compartint una taula. De fet, aquest és l’origen d’aquesta colla d’homes del Baix Empordà, capitanejats per l’Albert Fort, cantant i ànima del grup però sobretot un enamorat de Calonge i Sant Antoni. Sumant inquietuds i habilitats musicals, fan ús de la creativitat i el desafiament de fer gaudir a tothom. Estic convençuda que no s’imaginaven el revulsiu de felicitat que suposaria aquella decisió. Perquè des d’aleshores no han parat de regalar música, vida, bon rotllo, somriures i abraçades. M’encanta que a l’inici dels seus concerts ens demanin que abracem les persones amb qui hem vingut. Això ja és un detall per fer-se estimar, perquè són propers i terriblement divertits, allunyant cabòries durant una bona estona. Demà, 9 de setembre, farà divuit anys que van celebrar el primer concert. Ja no hi ha marxa enrere, són els putus amos de les festes majors, si em permeteu l’expressió. Els seus concerts són multitudinaris i per a totes les edats, malgrat que les seves melodies giren a l’entorn dels anys seixanta als noranta; per això soc tan feliç quan deixo moure cos i ànima al ritme de les seves lletres i les seves coreografies. Hi ha un concepte que es diu felicitat anticipada. És quan la sentim davant la perspectiva d’una nova experiència que ens il·lusiona. Tot el que vivim en el moment que ho gaudim s’anomena felicitat momentània. I a partir del moment que tot és un record, se’n diu felicitat crepuscular. Precisament el seu gran concert anual per acomiadar les vacances d’estiu, el Diverbeach (enguany Diverpeach), és un bon exemple per constatar que Di-Versiones són excel·lència pura a l’hora de donar-nos aquests tres moments de felicitat. Setmanes abans del concert busquem i preparem l’outfit proposat i ja comença l’alegria i cohesió entre famílies i amistats. I el ritual del día de autos és una festa meravellosa de colors, de complements, de rialles i molt d’amor a la vida. Avui encara ho recordo tot. Enhorabona per ser com sou i per aquesta majoria d’edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia