Opinió

De reüll

Quarantenes preventives

Es pot permetre Sánchez condemnar destinacions turístiques?

Tinc un amic holandès que viu a Mallorca. Aquesta setmana ha decidit anar a Holanda a veure la seva família. Té un vol d’anada i tornada amb la previsió de quedar-se allà dues setmanes. Però la seva sorpresa ha estat quan la família li ha dit que celebren la seva voluntat de visitar-los però que és millor que un cop a Amsterdam es quedi tancat a casa seva, fent una quarantena preventiva de dues setmanes abans no vagi a visitar ningú. No és obligatori, però la seva família creu que és millor prevenir, ja que arriba d’una zona de risc. I no el volen veure ni a dos metres de distància. Ell assegura que no ha tingut cap símptoma des que es va decretar l’estat d’alarma (que ell va passar a Holanda). I que és molt curós per evitar contagis involuntaris: respecta les distàncies, porta la mascareta quan surt i es relaciona amb altra gent i es renta les mans sovint.

Quina informació tenen a Holanda, o a qualsevol país de la UE, sobre la situació a l’Estat espanyol perquè una família decideixi tenir el seu fill o el seu pare en quarantena? No el volen veure ni a dos mestres de distància! Quina és la imatge de l’Estat espanyol a Europa? Es pot permetre el govern de Pedro Sánchez condemnar destinacions turístiques com ara Catalunya i les Balears per una mala gestió de la Covid?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia