Opinió

opinió

Un capvespre a Malaveïna

La finca Malaveïna, una de les cinc finques prèmium de Peralada, envoltada pel mar Mediterrani, els Pirineus i l’Albera i sobre la plana riallera de l’Empordà, va ser testimoni d’un esdeveniment únic. El grup Ignasi Terraza Trio va liderar una exquisida vetllada de jazz entre vinyes. L’enòleg de la casa, Delfí Sanahuja, va dirigir la sessió de maridatge entre jazz i vi. En primer lloc, es va tastar un Finca Malaveïna de l’anyada 1999. Criança de 18 mesos, en bota nova de roure francès d’Allier. D’un color evolucionat però molt viu encara, amb aroma i durant molta estona també en boca. Un vi quasi en plenitud després de 19 anys de la collita. Una relíquia que guarda la casa i de què queden molt poques ampolles.

A continuació, es va degustar el Finca Malaveïna 2014, elaborat amb merlot, garnatxa i syrah i amb 20 mesos de criança en bota nova de roure francès d’Allier. Va resultar espectacular. D’un color vermell cirera de capa alta. Aroma potent que recorda els fruits negres, amb un fons de notes especiades i torrades. En boca, és rodó, carnós i estructurat. Té un excel·lent equilibri, amb un bon pas de boca i llarg de gust. Vi amb marcada personalitat de finca i gran potencial d’envelliment.

Aquesta primera actuació com a activitat paral·lela del Festival de Lírica i Clàssica del Castell de Peralada, va resultar d’un èxit espectacular. Tot això acompanyat per l’atent equip de relacions públiques de l’empresa, amb una cura exquisida dels detalls petits que van fer únic i excepcional la trobada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia