El lector escriu

La nova esclavitud del segle XXI

Avui dia estem lligats a una nova forma d’esclavitud, l’ús excessiu de telèfons mòbils i tecnologia, especialment entre les generacions joves. La constant connexió digital ha generat una dependència que amenaça les habilitats socials essencials. Observem com la productivitat acadèmica i laboral es veu minvada, fet que evidencia un deteriorament preocupant. La salut mental també es veu afectada per la pressió de les xarxes socials i la comparació constant, i això té un impacte negatiu en la nostra joventut. És urgent promoure un canvi cap a un ús més conscient de la tecnologia. Fomentar la desconnexió, rescatar la connexió humana i cultivar habilitats socials són requisits imperatius per al benestar individual i col·lectiu. Hem de recordar que l’essència de la nostra societat rau en l’autenticitat de les interaccions humanes.

Aquesta és una problemàtica que només es pot resoldre mitjançant la consciència i l’acció. Esperem poder revertir aquests efectes adversos en la nostra societat per evitar generacions futures deshumanitzades.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia